CvA-studenten in halve finales Dutch Jazz Competition

Gepubliceerd op

Bands van CvA-(oud)studenten hebben de halve finales van de Dutch Jazz Competition gehaald: Larchey Zore and his Cheerful Cheerfuls; Kapok; Maarten Hogenhuis Quartet en Laura Polence Project.

Bands van CvA-(oud)studenten hebben de halve finales van de Dutch Jazz Competition gehaald: Larchey Zore and his Cheerful Cheerfuls (Charlie Rose, Yoel Molina, Casper Tromp, Stijn de Wit, Joan Terol Amigo); Kapok (trio van Morris Kliphuis); Maarten Hogenhuis Quartet (Maarten Hogenhuis, saxofoon; Thomas Rolff, bas; Miguel Rodriguez,  piano, en Joost Patocka, drums) en Laura Polence Project (Laura Polence, zang; Matiss Cudars, gitaar; Breno Viricimo, contrabas en Vernon Chatlein, percussie).

Vanavond, 14 juni, na de tweede halve finale in het Bimhuis, wordt bekendgemaakt welke bands doorgaan naar de finale op zaterdag 30 juni in Lantaren Venster Rotterdam. De jury bestaat uit Margot Rantong (programmeur Jazz in Arnhem), Martijn van Iterson (gitarist)  en Hans Mantel (presentator, bassist en musicoloog).

Meer informatie: http://www.dutchjazzcompetition.nl/

Delen