Alexandra Nepomnyashchaya drievoudig prijswinnaar

Gepubliceerd op

Alexandra Nepomnyashchaya, klavecimbel, is drievoudig prijswinnaar geworden op de International Music Competition Prague Spring in de categorie ‘klavecimbel’. Niet alleen won ze het concours zelf, ook won ze de ‘Czech Music Fund Foundation Prize’ voor de beste uitvoering van de compositie Danse macabre en de ‘Bohuslav Martin? Prize’ voor de beste uitvoering van een werk van Martin?.

Alexandra Nepomnyashchaya, klavecimbel, is drievoudig prijswinnaar geworden op de International Music Competition Prague Spring in de categorie ‘klavecimbel’. Niet alleen won ze het concours zelf, ook won ze de ‘Czech Music Fund Foundation Prize’ voor de beste uitvoering van de compositie  Danse macabre en de ‘Bohuslav Martin? Prize’ voor de beste uitvoering van een werk van Martin?.

Delen