May Days: eindexamenfestival Popmuziek

Gepubliceerd op

De afstuderende studenten van de opleiding Popmuziek presenteren zich deze maand met het eindexamenfestival May Days. Op elf avonden op diverse podia in Amsterdam presenteren zij nieuwe muziek volgens eigen recept.

 

De studenten van de opleiding Popmuziek hebben vier jaar naar deze optredens toegewerkt. Performance, productie en coaching vormen in deze bachelor de pijlers van een veelzijdig onderwijsprogramma. De studenten krijgen zo een uitstekende voorbereiding op alle facetten van het werken als ondernemend kunstenaar.

May Days vindt plaats op elf avonden in april en mei 2012. De locaties zijn Bitterzoet, Café Pakhuis Wilhelmina, Comedytheater in de Nes, Desmet Studio's, Hotel Arena, Pakhuis De Zwijger, Paradiso, Studio K en Tolhuistuin.

Kijk voor het volledige programma op www.ahk.nl/maydays.

zie ook
Lichting 2012

Delen