Pannonica Tango Quartet wint Doble Ocho-concours

Gepubliceerd op

Het Pannonica Tango Quartet heeft in Nijmegen het concours van het Doble Ocho International Tango Festival gewonnen, een prestigieuze prijs voor tango in Nederland. Als gevolg daarvan mag het kwartet optreden op de Argentijnse ambassade en diverse tangofestivals.

 

Bijzonder aan het Pannonica Tango Quartet is dat het bestaat uit twee saxofonisten van de jazzafdeling van het CvA en twee saxofonisten van de klassieke afdeling, die in de Argentijnse tangomuziek een goed uitgebalanceerde gemeenschappelijke basis vonden.

Het Pannonica Tango Quartet bestaat uit Paul Lamarque, sopraansaxofoon; Miguel Ortega, altsaxofoon; Lucas Malec, tenorsaxofoon, en Juan Manuel Dominguez, baritonsaxofoon.

Meer informatie: https://www.facebook.com/PannonicaQuartet

Delen