Negende Master Research Symposium

Gepubliceerd op

Van 5 tot en met 9 maart vindt in het Conservatorium van Amsterdam het negende Master Research Symposium plaats. Meer dan zestig studenten van de masteropleiding van het conservatorium presenteren hun onderzoeksprojecten, in de vorm van een lecture-recital, een workshop of een scriptie-presentatie. Velen treden daarbij op met een ensemble of band.

Van 5 tot en met 9 maart vindt in het Conservatorium van Amsterdam het negende Master Research Symposium plaats. Meer dan zestig studenten van de masteropleiding van het conservatorium presenteren hun onderzoeksprojecten, in de vorm van een lecture-recital, een workshop of een scriptie-presentatie. Velen treden daarbij op met een ensemble of band.

Enkele van de vele onderwerpen die aan bod komen: Het optische klavecimbel van Betrand Castel; de Sacri Musicali Affetti van Barbara Stozzi; Akoestische toepassingen van een elektronisch instrument, de EWI, en Polyfonie op de jazzgitaar.

[LINK DELETED] (PDF)
[LINK DELETED] (PDF) met informatie over de onderzoeksprojecten

Delen