Anna Magdalena Den Herder NJO Young Artist in Residence 2013

Gepubliceerd op

Altvioliste Anna Magdalena Den Herder is gekozen tot NJO Artist in Residence 2013. Anna Magdalena (1988) studeerde aan het CvA bij Marjolein Dispa. In december 2011 slaagde ze cum laude voor haar bachelorexamen. In dat jaar won ze ook het Nationaal Altvioolconcours.

Het NJO (Nederlandse Orkest- en Ensemble Academie) gaat de komende tijd een aantal bijzondere projecten met haar realiseren.

Altvioliste Anna Magdalena Den Herder is uitgekozen tot NJO Artist in Residence 2013. Anna Magdalena (1988) studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Marjolein Dispa. In december 2011 slaagde ze cum laude voor haar bachelorexamen. In dat jaar won ze ook het Nationaal Altvioolconcours.
Het NJO (Nederlandse Orkest- en Ensemble Academie) gaat de komende tijd een aantal bijzondere projecten met haar realiseren.

Delen