Svenja Staats naar Avond van de Jonge Musicus

Gepubliceerd op

Violiste Svenja Staats (1996), leerling van de Sweelinck Academie, is geselecteerd om op te treden tijdens de Avond van de Jonge Musicus. De Avond van de Jonge Musicus is een competitie tussen jonge, talentvolle musici die op 5 april 2012 op televisie wordt uitgezonden. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de prestigieuze Eurovision Young Musicians-competitie in Wenen.

Violiste Svenja Staats (1996), leerling van de Sweelinck Academie, is geselecteerd om op te treden tijdens de Avond van de Jonge Musicus. De Avond van de Jonge Musicus is een competitie tussen jonge, talentvolle musici die op 5 april 2012 op televisie wordt uitgezonden. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de prestigieuze Eurovision Young Musicians-competitie in Wenen.

Delen