CvA-studenten in de prijzen

Gepubliceerd op

Afgelopen weekend (19 en 20 november) zijn weer CvA-studenten in de prijzen gevallen. Yi-Chang Liang, blokfluitstudent van Erik Bosgraaf, won de tweede prijs op de Moeck International Recorder Competition in Londen.

Het Ensemble Odyssee won op het Van Wassenaer Concours de derde prijs.

Afgelopen weekend (19 en 20 november) zijn weer CvA-studenten in de prijzen gevallen. Yi-Chang Liang, blokfluitstudent van Erik Bosgraaf, won de tweede prijs op de Moeck International Recorder Competition in Londen.
Het Ensemble Odyssee - Anna Stegmann, blokfluit; Agnieszka Swiatkowska, barokviool; Lucy Scotchmer, barokcello; Andrea Friggi, klavecimbel - won op het Van Wassenaer Concours de derde prijs. Drie studenten van dit ensemble zijn CvA-studenten: Anna en Agnieska zijn verleden jaar afegstudeerd aan de Oude-Muziekafdeling. Andrea is eerstejaars basso continuo in de masteropleiding.

Delen