Diva's te zien op Nederlands Filmfestival

Gepubliceerd op

De documentaire Diva's, over het wel en wee van het studeren aan de Dutch National Opera Academy, is uitgekozen voor het Nederlands Film Festival in Utrecht. De film wordt tussen maandag 26 en woensdag 28 september driemaal vertoond.

De documentaire Diva's, over het wel en wee van het studeren aan de Dutch National Opera Academy, is uitgekozen voor het Nederlands Film Festival in Utrecht. De film wordt tussen maandag 26 en woensdag 28 september driemaal vertoond.

Diva's, een film van Jaap van Eyck, die eerder de documentaire Lost in Music over het Conservatorium van Amsterdam maakte, is van april t/m juni 2011 opgenomen en volgt een aantal studenten tijdens de audities en lessen.

Vertoningen:

  • maandag 26 september, 19.30 uur, 't Hoogt
  • dinsdag 27 september, 22.15 uur, Louis Hartlooper Complex
  • woensdag 28 september, 14.00 uur, Wolff City

Kaarten kunnen worden besteld via de site van het Nederlands Film Festival: www.filmfestival.nl/nl/films/divas

Delen