Outside IN! Kunsteducatie voor bijzondere doelgroepen/Nascholing

Gepubliceerd op

Speciaal voor docenten en kunstenaars die kunsteducatie verzorgen of willen verzorgen voor mensen met een beperking start de masteropleiding Kunsteducatie met een tweedaagse Autumn School in oktober 2011>>

Speciaal voor docenten en kunstenaars die kunsteducatie verzorgen of willen verzorgen voor mensen met een beperking start de masteropleiding Kunsteducatie met een tweedaagse Autumn School in oktober. Dit postacademisch scholingsaanbod is de eerste editie van een reeks cursussen die wordt ontwikkeld voor leerkrachten met name van het speciaal/bijzonder onderwijs in Nederland en Belgiƫ. Outside IN! biedt inzicht in voorwaarden die nodig zijn om mensen met een beperking te coachen bij het maken en uitvoeren van artistieke producten en producties op gebied van beeldende kunst, muziek, dans en theater.

De Autumn School vindt plaats op op 5 en 6 oktober 2011 in Amsterdam en wordt georganiseerd door de masteropleiding Kunsteducatie van de AHK in samenwerking met Stichting Papageno.

Lees meer

Delen