CvA-studenten en -alumni in showcase Jazzdag Rotterdam

Gepubliceerd op

Het Amsterdam Jazz Orchestra o.l.v. Yaniv Nachum, Tin Men and the Telephone, Diederik Rijpstra’s Wampum, de Felix Schlarmann Group en The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble presenteren zich op 24 juni a.s. tijdens de showcase van de Jazzdag Rotterdam.

Ensembles van (oud)-CvA-studenten staan in het showcase-programma van de Jazzdag Rotterdam. Het Amsterdam Jazz Orchestra o.l.v. Yaniv Nachum, Tin Men and the Telephone, Diederik Rijpstra’s Wampum, de Felix Schlarmann Group en The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble (Reinier Baas, Ben van Gelder, Maarten Hogenhuis) presenteren zich op 24 juni a.s. aan (inter)nationale jazzprofessionals, zoals programmeurs en jazzjournalisten. De bands zijn geselecteerd door een commissie bestaande uit Lodewijk Bouwens, Frank van Berkel (Jazz International R’dam), Co de Kloet (NPS), Alexander Beets (JazzNL) en Frank Bolder (programmeur).

24 juni
lantaren/Venster en Hotel New York, Rotterdam

Delen