Svenja Staats door naar landelijke finale PCC

Bron foto: website Prinses Christina Concours

Gepubliceerd op

Svenja Staats (14), viool, is een van de acht finalisten die a.s. zondag, 10 april, optreden tijdens de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Afgelopen zaterdag, 2 april, speelde zij tijdens de Dag van de Genomineerden, de landelijke halve finale. Svenja won ook de Publieksprijs.

Svenja Staats (14), viool, is een van de acht finalisten die a.s. zondag, 10 april, optreden tijdens de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Afgelopen zaterdag, 2 april, speelde zij tijdens de Dag van de Genomineerden, de landelijke halve finale. Uit de dertig halve-finalisten koos de jury acht finalisten. Svenja won ook de Publieksprijs.

De Nationale Finale vindt plaats in het Lucent Danstheater, aanvang 14.00 uur. Meer informatie: http://www.christinaconcours.nl/?p=2105

Delen