Eerste prijs voor Svenja Staats op PCC

Gepubliceerd op

Svenja Staats (14), viool, heeft in de landelijke finale van het Prinses Christina Concours 2011 de eerste prijs gewonnen. Ze won daarnaast meerdere prijzen, waaronder de Publieksprijs.

Svenja Staats (14), viool, heeft in de landelijke finale van het Prinses Christina Concours 2011 de eerste prijs gewonnen in de categorie 12 t/m 14 jaar. Tevens won ze de:
* Publieksprijs: Een financiële bijdrage ter bevordering van de muzikale ontwikkeling. Toegekend door de aanwezigen in de zaal en aangeboden door de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours.
* JON Prijs: Enkele solistische optredens met het JeugdOrkest Nederland.
* Ruud van der Meer Prijs: Een studiebeurs voor de finalist die door een grote podiumprésence reeds weet te communiceren met het publiek, aangeboden door APG.
* Koninklijk Concertgebouworkest Prijs: Drie jaar het lidmaatschap van Entrée, de jongerenvereniging van het Koninklijk Concertgebouworkest.
* Radio Nederland Wereldomroep Prijs: Een live-optreden in de radio-uitzending. De tv-beelden worden later wereldwijd verspreid. Aangeboden door Radio Nederland Wereldomroep.

Meer informatie

Delen