Research Symposium Master of Music

Gepubliceerd op

Van 14 tot en met 18 maart vindt in het Conservatorium van Amsterdam het achtste Research Symposium van de master Muziek plaats. Meer dan zeventig studenten uit het masterprogramma van het conservatorium presenteren hun onderzoeksprojecten, in de vorm van een lecture-recital, een workshop of een scriptie-presentatie. Velen treden daarbij op met een ensemble of band.

Van 14 tot en met 18 maart vindt in het Conservatorium van Amsterdam het achtste Research Symposium van de master Muziek plaats. 68 studenten uit het masterprogramma van het conservatorium presenteren hun onderzoeksprojecten, in de vorm van een lecture-recital, een workshop of een scriptie-presentatie. Velen treden daarbij op met een ensemble of band. 

De onderwerpen variëren van cliché's in filmmuziek, tot muziek en sociale media, van transcripties van Wagner voor de piano, tot de 'Gary Willis 3-vingerige basgitaar-techniek, gebaseerd op de eigen interesses van de afstuderende masterstudenten.

Het symposium vindt plaats in de Sweelinckzaal, de Amsterdam Blue Note en de Ensemblezaal

Download het programma (PDF)

Download de symposiumgids (PDF)

Delen