Kopervakgroep Conservatorium van Amsterdam uitgebreid met vijf docenten

Jörgen van Rijen

Gepubliceerd op

De klassieke kopervakgroep van het Conservatorium van Amsterdam wordt, mede in het kader van de opvolging van Ivan Meijlemans, per 1 september 2011 omvangrijk versterkt. We verwelkomen Jörgen van Rijen, Pierre Volders, Remco de Jager Ben van Dijk en Alla Libo >>

De klassieke kopervakgroep van het Conservatorium van Amsterdam wordt, mede in het kader van de opvolging van Ivan Meijlemans, per 1 september 2011 omvangrijk versterkt. We verwelkomen de volgende docenten:

* Jörgen van Rijen, solo-trombonist Koninklijk Concertgebouworkest(hoofdvak en ensemble)
* Pierre Volders, solo-trombonist Rotterdams Philharmonisch Orkest (hoofdvak, ensemble en vakgroepvertegenwoordiger)
* Remco de Jager, trombonist Rotterdams Philharmonisch Orkest (hoofdvak, ensemble, methodiek, jong talent en bijvak)
* Ben van Dijk, solo-bastrombonist Rotterdams Philharmonisch Orkest (hoofdvak en ensemble)
* Alla Libo, pianiste (correpetitie)

Zij hebben sinds vele jaren het concept 'team teaching' zeer succesvol in praktijk gebracht op het Codarts-conservatorium en beginnen per 1 september hun lespraktijk aan het CvA. We verheugen ons op een vruchtbare samenwerking.


Pierre Volders

Remco de Jager

Ben van Dijk

Alla Libo

Delen