Lars en Kirstin Niederstrasser in de prijzen

Gepubliceerd op

Bij het VIIe Internationale Saxofoonconcours te Nuremberg hebben Lars Niederstrasser een tweede prijs en Kirstin Niederstrasser een derde prijs gewonnen. Lars is tweedejaars masterstudent bij Arno Bornkamp, Kirstin is in 2010 cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en studeert nu aan de Hochschule für Musik in Keulen. Ze spelen samen in het Berlage Saxophone Quartet.

 

Bij het VIIe Internationale Saxofoonconcours te Nuremberg hebben Lars Niederstrasser een tweede prijs en Kirstin Niederstrasser een derde prijs gewonnen. Lars is tweedejaars masterstudent bij Arno Bornkamp, Kirstin is in 2010 cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en studeert nu aan de Hochschule für Musik in Keulen. Ze spelen samen in het Berlage Saxophone Quartet. undefinedMeer informatie

Delen