Vijf conservatoriumbands in halve finale Amsterdamse Popprijs

Gepubliceerd op

De halvefinaleplaatsen van de Amsterdamse Popprijs 2010 zijn gevuld. Twaalf bands spelen in de twee halve finales in Paradiso op dinsdag 28 september en woensdag 13 oktober in Paradiso. Vijf van de bands bestaan uit (oud-)conservatoriumstudenten: G.O.T.V.. Yori Swart, Boltini Cricus, The Relish en Najchevski.

 

Vijf bands plaatsen zich direct in de halve finales door de voorrondes te winnen: Yori Swart (Panama), Junkbeat (Volta), Aïscha (Café Pakhuis Wilhelmina), The Don't Touch My Croque-Monsieurs (Valk) en Glorybox (Winston Kingdom).

De overige zeven bands plaatsen zich met een wildcard die werd toegekend door de jury: The Amsterdam Funk Connection, G.O.T.V., The Pleasure Principle, Boltini Circus, Waiting for Lenny.

De twaalf halvefinalisten strijden in Paradiso om de zes beschikbare finaleplaatsen. De finale vindt plaats op zaterdag 13 november in de Melkweg (the Max).

 

Delen