Eervolle vermelding voor Giuliano Bracci in Gaudeamus Muziekweek

Gepubliceerd op

 

 

Giuliano Bracci, masterstudent compositie, heeft op zaterdag 11 september jl. een eervolle vermelding gekregen voor zijn orkestwerk Da uno spazio bianco. Het werk werd uitgevoerd door Holland Symfonia o.l.v. Hans Leenders in het Muziekgebouw aan ’t IJ.

A.s. donderdag, 16 september, spreekt Giuliano over zijn muziek tijdens het Componistenforum, om 14.00 uur in kamer 445.

 

Giuliano Bracci, masterstudent compositie, heeft op zaterdag 11 september jl. een eervolle vermelding gekregen voor zijn orkestwerk Da uno spazio bianco. Het werk werd uitgevoerd door Holland Symfonia o.l.v. Hans Leenders in het Muziekgebouw aan ’t IJ.
A.s. donderdag, 16 september, spreekt Giuliano over zijn muziek tijdens het Componistenforum, om 14.00 uur in kamer 445.

Delen