Master Research Symposium 2010

Gepubliceerd op

Van 15 t/m 19 maart vindt in het Conservatorium van Amsterdam het zevende Master Research Symposium plaats. Meer dan zeventig studenten uit het masterprogramma van het conservatorium presenteren hun onderzoeksprojecten, in de vorm van een lecture-recital, een workshop of een scriptie-presentatie. Velen treden daarbij op met een ensemble of band.

De onderwerpen variëren van vocale en instrumentale improvisatiestrategieën tot Monk op de gitaar, en van de rol van flageoletten in het cello-onderwijs tot het stijlbewustzijn in het Duitse taalgebied van de 18e<//font> eeuw. Het volledige programma wordt hier tezijnertijd bekendgemaakt.

15 t/m 19 maart9.00-18.00 uur Sweelinckzaal /Amsterdam Blue Note

Download de [LINK DELETED]
Download de [LINK DELETED] met abstracts

Delen