Icelandic Music Days

Gepubliceerd op

Jonge IJslandse musici uit heel Europa brengen een deel van hun muzikale erfenis naar Amsterdam, of het nu klassieke muziek is, folk of jazz / Young Icelandic musicians will come together from all over Europe and bring Icelandic music to the people of Amsterdam >>

Tijdens het driedaagse festival Icelandic Music Days kan het Nederlandse publiek kennismaken met muziek uit IJsland. In nauwe samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam brengen jonge IJslandse musici uit heel Europa een deel van hun muzikale erfenis naar Amsterdam, of het nu klassieke muziek is, folk of jazz. Diversiteit is een noodzaak in een land met weinig inwoners dat geïsoleerd is van de wereld en de Icelandic Music Days beloven heel veel diversiteit! Gegarandeerd kan iedere luisteraar er iets van zijn gading vinden. Van 11 t/m 13 februari.

Young Icelandic musicians will come together from all over Europe and bring Icelandic music to the people of Amsterdam. The programme is highly diverse, featuring classical music, folk music and jazz. Icelandic Music Days is a festival where everybody will find something of interest! From 11-13 February.

Programma
11 februari
12 februari lunchconcert
12 februari avondconcert
13 februari

 

Delen