Conservatoriumgebouw wint Gyproc Trophy 2009

Foto: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Gepubliceerd op

Montagebedrijf MAT Nederland, verantwoordelijk voor de binnenafbouw van het CvA-gebouw, heeft de Gyproc Trophy 2009 gewonnen. Het Conservatorium van Amsterdam won van de andere inzendingen vanwege de diversiteit in materiaaltoepassing, de hoogstaande kwaliteit van de binnenafbouw en het succesvol omgaan met de complexe projectlogistiek. Daarnaast zorgt de samenhang van afwerking en architectuur voor een bijzonder geslaagde compositie.

 

MAT Nederland was verantwoordelijk voor de binnenafbouw en architectenbureau De Architecten Cie voor het ontwerp van het CvA-gebouw. Saint-Gobain Gyproc reikte de prestigieuze nationale binnenafbouwprijs uit aan Montagebedrijf MAT Nederland op 25 september 2009 tijdens de vierde Gyproc Professionals-dag. Als Nederlandse winnaar dingt Montagebedrijf MAT Nederland volgend jaar mee naar de internationale Saint-Gobain Gyproc Trophy.
Lees meer >>

Delen