Concerto Grosso Gala in Conservatorium van Amsterdam

Gepubliceerd op

Op 25 september vindt in de Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium van Amsterdam (CvA) de eerste editie van het Concerto Grosso Gala plaats: een galaconcert waarbij vier getalenteerde CvA-studenten delen van solo-concerten uitvoeren met een orkest van CvA-studenten o.l.v. Pablo Rus Broseta. Het project is een initiatief van student Steven Bourne, die studenten hiermee een kans wil bieden meer ervaring op te doen met het solo-repertoire, opdat ze zich nog beter kunnen voorbereiden op een toekomst als solist/dirigent.

De eerste editie van het Concerto Grosso Gala vindt plaats op 25 september in de Bernard Haitinkzaal. Een galaconcert waarbij vier getalenteerde CvA-studenten delen van solo-concerten uitvoeren met een orkest van CvA-studenten o.l.v. Pablo Rus Broseta.

Het project is een initiatief van CvA-student Steven Bourne, die studenten hiermee een kans wil bieden meer ervaring op te doen met het solo-repetoire, opdat ze zich nog beter kunnen voorbereiden op een toekomst als solist/dirigent. De bedoeling is dat dit project jaarlijks gaat plaatsvinden.

Programma
19.30 uur ontvangst - aankomst hal
20.15 uur aanvang concert
 
F. Schubert - Nacht und Traume D827 & Gretchen am Spinnrade D118 orch. Max Reger                 
Kirila Kraal, sopraan
 
Prokofjev – vioolconcert in D op.19: I. Andantino                                                                    
Maria Milstein, viool

A. Dvorak - celloconcert in b klein op.104 : II. Adagio, ma non troppo                                     
Steven Bourne, cello

J. Brahms - pianoconcert no.1 in d klein op.1d : III. Rondo Allegro non troppo                          
Thomas Beijer, piano

de solisten worden begeleid door een orkest van CvA-studenten o.l.v. Pablo Rus Broseta.

21.30-23.00 uur After-'feestje' in de foyer met hapjes, drankjes & jazz!  

Toegang: gratis
Dresscode: avondkleding
Reserveren: mail naar s.bourne@ahk.nl

Delen