Studieprogramma

Iedere week krijg je hoofdvakles (privéles op jouw instrument), ensemblelessen (samenspelen) en theorie & gehoortraining. Daarnaast biedt het Junior Jazz College een inspirerend en gevarieerd programma aan masterclasses en themadagen. 

De lessen worden voornamelijk op zaterdag overdag gegeven. Er wordt zo mogelijk rekening gehouden met leerlingen die van ver moeten komen door de lessen op één dag te roosteren.

Je kunt het Junior Jazz College aan het CvA combineren met iedere middelbare school. Het Gerrit van der Veen College (havo/vwo) of het IVKO (montessori-mavo/havo), beide gevestigd in Amsterdam, zijn aangesloten bij de stiching DaMu. Hierdoor worden de lessen van het JJC gedeeltelijk in het schoolrooster opgenomen, waardoor de leerlingen extra tijd hebben voor de jong-talentopleiding. Voor informatie voor zogenaamde DaMu-scholen, kijk op Stichting DaMu of neem contact op met de betreffende scholen.

'Ik reis elke zaterdag met plezier af naar Amsterdam. Het is intensief, maar het is het helemaal waard. Het helpt mij om erachter te komen of het conservatorium wat voor mij is en ik ben ontzettend gegroeid, in zowel mijn spel als mijn kennis.'
Jaan Jaspers, basgitaar
Delen