Naar inhoud
 

Talent Day Junior Jazz

13 april 2024

Junior Jazz College
Nationale opleiding voor jong talent

Je instrument zo goed mogelijk beheersen, samenspelen, masterclasses volgen en je goed voorbereiden op het toelatingsexamen van het Conservatorium van Amsterdam. Dat kan, naast je middelbare school, op het Junior Jazz College.

Voor wie?
Dit studieprogramma is bedoeld voor jonge talenten van 12 t/m 18 jaar die jazz en aan jazz verwante stijlen (zoals blues, soul en funk) willen spelen. Het Junior Jazz College heeft gedreven, ervaren en gespecialiseerde docenten in huis die jong talent op hoog niveau kunnen begeleiden. De instrumenten die momenteel aangeboden worden, zijn: trompet, trombone, saxofoon, piano, zang, gitaar, basgitaar, contrabas en drums. Speel jij een ander instrument? Neem dan contact op over de mogelijkheden. 

Een studie aan het Junior Jazz College is de ideale manier om leeftijdgenoten te ontmoeten die net als jij het liefst de hele dag muziek maken.

Joachim Junghanss studieleider
Pepijn van der Sande coördinator
Nina Rompa assistent

'Ik geniet op het JJC ontzettend van de vette ervaringen die ik heb gehad, het leren van geweldige voorbeelden en de leuke sfeer waar ik goede vriend-schappen aan heb overgehouden!'
Saar van Koeveringe, zang

Junior Jazz College

Keep An Eye The Youngsters

Het Junior Jazz College heeft een samenwerkingsverband met het IVKO. Ben (of word) je een leerling van deze school, dan kom je in aanmerking voor enkele vrijstellingen.

Het Junior Jazz College is geen hbo-opleiding, maar een cursus. Leerlingen hebben dus geen recht op studiefinanciering.

Delen
 

Talent Day Junior Jazz

13 april 2024