Jazz - Rough Diamonds Round Midnight

Tuesday 13 June 2023, 22:00 - 23:00 hrs.
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam

Het Conservatorium van Amsterdam barst van jonge, bevlogen musici die allerlei interessante initiatieven ontplooien. Vanaf 23 mei tot eind juni is ons podium het decor voor deze Rough Diamonds, met meerdere bands per avond, gratis toegankelijk voor publiek. Vanavond treden op:

M.A.S.T.

M.A.S.T. is een dynamisch modern jazzkwartet, dat klassieke en hedendaagse stijlen naadloos in elkaar laat overvloeien en zich laat inspireren door jazzlegendes als Logan Richardson, Ambrose Akinmusire, Joe Henderson en Paul Bley. De muziek van het kwartet wordt gekenmerkt door complexe composities, dynamische improvisaties en expressie.

Miguel Valente altsax, Adrian Bifano gitaar, Samuel Kiel contrabas, Teunis Loot drums.

NJTA PROJECT

NJTA PROJECT is het kwartet van de Zweedse bassist en componist Anja Gottberg. De muziek is onder andere ge├»nspireerd door de Zweedse folktraditie, waarbij gebalanceerd wordt tussen lyrische melodie├źn en groovy baslijnen. In juli 2022 wonnen ze de 1e prijs van de Conad Jazz Competition op het Umbria Jazz Festival, en momenteel werken ze aan hun debuutalbum.

Antonio Moreno trompet, Micheal Murray altsax, Anja Gottberg contrabas, Magnus Austad drums.

Share