Classical - Concert

Thursday 09 February 2023, 16:30 - 17:30 hrs.
SOOP
Nieuwe Kerkstraat 124 hs
1018 VM Amsterdam

Pianist Adrián Moncada en zangeres Irene Sorozábal brengen een reflecteren op hun culturele roots. Rebolada is een deconstructie van traditionele Spaanse culturele invloeden door een hedendaags prisma. Klanken en echo's van folkloristische dansen zijn verweven met jazzharmonieën en de verrassende kwaliteit van vrije improvisatie.

Dit in Nederland gevestigde duo ontmoette elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Adrián studeerde jazz en Irene studeerde blokfluit en historische zang. Hun doel is om een culturele identiteit op te bouwen. Deze omvat de kenmerken van onze tijd en de moraal van verhalen uit folklore.

Dit project is een soort van ontwaken; de opkomst van een vergeten folklore die de weg wijst naar een persoonlijke en hedendaagse folklore.

Tickets en info

Share