Pop - Personal Trainer

Friday 10 February 2023, 19:30 - 20:30 hrs.
Tolhuistuin (THT)
Buiksloterweg 5C
1031 CC Amsterdam

Personal Trainer is een muzikaal collectief rondom Willem Smit. De altijd veranderende live line-up bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kunt kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Global Charming en meer. Kersverse power-pop single 'Former Puppy' is de laatste voordat eindelijk het langverwachte debuutalbum, 'Big Love Blanket', verschijnt. Hierop weet de groep een speelse diversiteit aan geluiden en invloeden te tonen.

Support: Scram C Baby

De Amsterdamse indie- en garagerock-band Scram C Baby draait al 30 jaar mee en heeft het nog allemaal: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er –godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid.

Tickets en info

Share