DNOA - Die Zauberflöte

Wednesday 06 July 2022, 19:30 - 22:30 hrs.
Amare
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag

Zangers van Dutch National Opera Academy; Residentie Orkest o.l.v. Patrick Lange; regie: Gabriele Rech; decor- en kostuumontwerp: Nicola Reichert; lichtontwerp: Tim van ‘t Hof

Drie jonge mensen op de drempel naar volwassenheid raken verstrikt in een strijd tussen de seksen, waarbij ze door hun meerderen genadeloos voor het karretje worden gespannen. Als gevolg daarvan kijken ze de dood in de ogen. Pamina en Papageno willen uit wanhoop een einde maken aan hun leven en Tamino zet het zijne op het spel als hij water- en vuurproeven ondergaat. Alleen liefde is het tegengif voor deze schadelijke onderlinge verhoudingen.
In deze nieuwe productie van Die Zauberflöte, ontwikkeld voor de jonge zangers van de Dutch National Opera Academy, onderzoekt een internationaal beroemd creatief team het complexe scala aan thema’s in deze nog steeds populaire opera van Mozart. De existentiële ervaringen die de drie jonge protagonisten moeten doormaken op hun weg naar de volwassenheid hebben ons ook vandaag de dag nog veel te zeggen.

Toegang: € 30,- / €10,-
» Tickets en informatie

Share