Pop - Maydays 'Een Momentopname'

Wednesday 08 June 2022, 19:30 - 23:00 hrs.
Skatecafé
Gedempt Hamerkanaal 42
1021 KM Amsterdam

Maydays is the Pop Department's annual exam festival. In May, the graduating pop students present the results of four years of training at various pop venues in Amsterdam. The students produce these evenings themselves: they program a show featuring only original music and they also take care of production and promotion. Maydays offers a great opportunity to see and hear the newest pop acts from The Netherlands!
Complete program & more info: www.consam.nl/maydays

---

Een momentopname

» Start | 19:30
» Tickets €8,65 excl membership
» https://skatecafe.weticket.com/een-momentopname/about 

Als drie ongewassen indie kids kwamen Luc Debuyser (Mantra, Love Couple), Abir Hamam (NEMSIS) en Kick Kluiving (Teddy’s Hit, Personal Trainer, LC) binnen op het Conservatorium van Amsterdam. Na vier jaar van strijken, opvouwen en weer door elkaar schudden is het tijd om te laten zien wat ze in petto hebben. Ze zullen dit groots afsluiten met een knalfeest ik het Skatecafé. 6 bands + DJ’s voor 7, 12 of 20,-. (Hoe meer je kunt missen, hoe makkelijker wij uit de kosten komen!)

Acts; Chiq Boutiq, The Movies, Teddy’s Hit, Parker Fans, Hiqpy en Forever Sweet Funeral
DJ’s; Handbrake en Glitter Eva (Rave Eef)

Share