Pop - Nusantara Beat + Newt

Thursday 08 December 2022, 19:30 - 22:30 hrs.
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam

NEWT
Het nieuwe project van muzikant Bob Hoving, is niet in één genre te vatten. Zo open als hij is als muzikant, zo is zijn nieuwste muzikale project, waarin hiphop, pop, indierock, jazz en zelfs invloed van klassieke muziek samenkomen. Met inspiratiebronnen van Radiohead tot Kneebody en van Blake Mills tot klassiek componist Steve Reich is het geluid van NEWT van bezwerend tot dansbaar. De muziek neemt je mee en houdt je vast, trekt je aandacht en zet je aan het denken. 

Nusantara Beat
Deze groep neemt je mee naar een ver gebied, daar waar mystieke klanken klinken. Geïnspireerd door traditionele en bedwelmende songs uit het Indonesië van de 20e eeuw. Een groep die zich sterk verbonden voelen met hun roots en cultuur en leden telt van onder andere Jungle By Night, Pom, EUT, The Mysterons, Maple, Surf Aid Kit.

Info en tickets.

Share