Pianofest in de Bijlmer

Wednesday 23 June 2021
Bijlmerparktheater
Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam

Op 23 juni vindt er een nieuwe editie plaats van Pianofest, met mini-masterclasses voor amateurpianisten door CvA-docenten David Kuyken en Maartje Meijer. Deze keer vindt het festival plaats in het Bijlmer Parktheater.

Stichting PianoFest organiseert masterclasses, workshops en jaarlijks een tweedaags festival in het Conservatorium van Amsterdam, speciaal voor alle amateurpianisten van Nederland. De amateurs kunnen dan spelen op een prachtige concertvleugel - en als corona het toelaat - voor een zaal vol publiek. Speel je jazz, of hou je van improviseren, componeer je je eigen stukken of speel je liever Bach? Iedereen is welkom bij PianoFest. Of je nu graag zelf pingelt op je zolderkamer of al jaren les hebt van een pianodocent. Bij PianoFest kun je voor vijf minuten in de huid kruipen van een concertpianist en volg je workshops en masterclasses van topdocenten en artiesten. 

Meer informatie en kaarten bestellen: www.pianofest.nl

David Kuyken is hoofdvakdocent piano aan het Conservatorium van Amsterdam, studieleider toetsinstrumenten en studieleider van de Sweelinck Academie, de klassieke tak van de nationale opleiding voor jong toptalent. 

Maartje Meijer is pianist, zangeres en componist en coördinator van het Junior Jazz College, de jazz-tak van van de nationale opleiding voor jong toptalent.

Share