Popcontakt #7 - Craft Your Path (ONLINE)

Tuesday 30 November 2021, 19:30 - 20:30 hrs.
Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
1017 PH Amsterdam

PLEASE NOTE: this event will take place online - visit at https://www.youtube.com/watch?v=tvMyOPWol1o 

---

Popcontakt #7: CRAFT YOUR PATH — finding your story and the audience that cares  
Locatie: Melkweg, Amsterdam - https://www.melkweg.nl/nl/agenda/popkontakt-30-11-2021 
Aanvang: 19:30u
Toegang: Gratis

Let op: geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) vereist bij binnenkomst.
Alle interviews zullen in het Engels worden gehouden

Hoe navigeren muzikanten de ontwikkeling van hun artistieke visie, terwijl ze een geïnteresseerd publiek vinden en engageren, allemaal binnen de context van de continu transformerende muziekbusiness? Dit en meer wordt besproken tijdens deze editie van Popcontakt in de Melkweg, op dinsdag 30 november om 20:00 uur. Optredens van masterstudenten worden afgewisseld door interviews met het inspirerende panel van gasten, die hun expertise zullen delen over het balanceren van artisticiteit, de muziekbusiness en digitale marketing. Onder andere met: Pitou (Songwriter & Performing Artist), Erroll Antonie (Hoofd A&R - BMG Talpa Music) & Mucky (Producer Sevdaliza, Fresku). 
 
Popcontakt wordt drie keer per jaar georganiseerd door de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en is bedoeld om een dialoog te starten tussen opkomende en meer gevestigde artiesten en professionals uit de muziekindustrie. In elke editie behandelen masterstudenten en gasten een specifiek onderwerp, in de hoop praktisch inzicht te krijgen in het artistieke proces van het maken en uitbrengen van muziek in deze tijd. Eerdere onderwerpen waren onder meer activisme in de muziek, visuele identiteit en het werk van een producer.   
 

---

Popcontakt #7: CRAFT YOUR PATH — finding your story and the audience that cares  
How do musicians navigate developing their artistic vision, while finding their audience and keeping them engaged, all within the fast-paced and ever-changing music business? We’ll dive into this theme at the first Popcontakt of the year on Tuesday, November 30 at 8pm in the Melkweg. The Master’s students will be performing between interviews where an inspiring panel of guests share their expertise on balancing artistry, the music business, and digital marketing. The guests include Pitou (Songwriter & Performing Artist), Erroll Antonie (Head of A&R - BMG Talpa Music) and Mucky (Producer Sevdaliza, Fresku). 
 
Organized three times a year by the pop department of the Conservatorium of Amsterdam, Popcontakt is starting a dialogue between emerging artists, more established artists and professionals from the music industry. In every edition, master’s students and guests explore one specific topic, hoping to gain practical insight about the artistic process of creating and releasing music today. Previous topics include activism in music, the visual identity and the work of a music producer.  

All interviews will be held in English.
A Coronacheck-QR code is required upon entrance.  

Share