Bibliotheekconcert Klassiek

Sunday 27 September 2020, 12:00 - 12:45 hrs.
Openbare Bibliotheek Amsterdam
Oosterdokskade 143
1011 DK Amsterdam

Joëlle Goercharn, zang en piano
Lilian Haug, altviool en achtergrondzang
José Santibáñez, contrabas

Op 12 oktober 2020 komt Joelle Charans tweede EP 'Ashira' uit in het Verenigd Koninkrijk, waarvoor Joelle zelf alle composities, arrangementen en teksten schreef. Sinds de release van haar debuut-EP 'Silhouette' (2018) staat zij regelmatig op de bühne en geven radio, televisie en pers haar aandacht (o.a. een optreden in Het Concertgebouw Amsterdam voor de Uitmarkt 2019, Uitmarkt 2020, NPO Radio 1 en Sublime FM).

Joelle besloot na haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam naar New York te verhuizen om zich verder te verdiepen in songwriting. Als winnares van het Jonge Musici Fonds van het Prins Bernhard Cultuurfonds en met een beurs van het conservatorium zelf, studeerde zij aan The New School for Jazz and Contemporary Music in Manhattan. 

Na een jaar in New York kwam Joelle terug met een koffer vol mooie liedjes. Met haar eclectische band neemt zij de luisteraar mee in een mix van dromerige popsongs waar haar Indiase roots doorheen klinken. Het leven in New York en de verhalen van haar Indiase grootmoeder zijn de inspiratie voor haar muziek.

www.joellegoercharn.com

Share