Talent Day Jazz

Saturday 12 December 2020, 13:00 - 18:00 hrs.

Droom jij van een carrière als musicus? En wil je je optimaal voorbereiden voor je toelating op het Conservatorium van Amsterdam? 

Voor kandidaten die graag jazz willen studeren organiseert het CvA op 12 december een Talent Day. Als je overweegt voor het studiejaar 2021-2022 toelating te doen voor Junior Jazz College (jong talent Jazz, 12 - 18 jaar) of voor de bacheloropleiding van het CvA (vanaf 18 jaar) en je daar extra goed op wilt voorbereiden, meld je dan nu aan voor deze exclusieve dag. Je kunt op deze dag voorspelen, je muzikale gehoor testen, docenten spreken en samenspelen met huidige jazzstudenten van het Conservatorium van Amsterdam!

Ga naar consam.nl/talentday voor meer informatie en het inschrijvingsformulier!

Share