NEMO Zomerdak

Thursday 8 August 2019, 17:30 - 20:30 hrs.
Nemo
Oosterdok 2
1011 VX Amsterda

Van 21 juni t/m 5 september 2019 is het dakplein van NEMO Science Museum dagelijks tot 21.00 uur open. Iedere donderdagavond is er live muziek op het dak met deze week studenten van het Conservatorium van Amsterdam! Geniet van de muziek, een hapje en een drankje en het prachtige uitzicht over Amsterdam in zomerse sferen met NEMO Zomerdak.

klik hier voor meer informatie


Jim van der Zee
Jim leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. Hij werd geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan en dat hoor je terug in zijn muziek. Jarenlang trok hij in de zomermaanden met zijn gitaar door Europa en Amerika en speelde daar als straatmuzikant voor volle pleinen. Sinds 2018 mag Jim zich winnaar van The Voice of Holland noemen.

Share