NEMO Zomerdak

Thursday 22 August 2019, 17:30 - 20:30 hrs.
Nemo
Oosterdok 2
1011 VX Amsterda

Van 21 juni t/m 5 september 2019 is het dakplein van NEMO Science Museum dagelijks tot 21.00 uur open. Iedere donderdagavond is er live muziek op het dak met deze week studenten van het Conservatorium van Amsterdam! Geniet van de muziek, een hapje en een drankje en het prachtige uitzicht over Amsterdam in zomerse sferen met NEMO Zomerdak.

klik hier voor meer informatie

 

YenTing Lo Duo with Davor Stehlik
YenTing Lo is a Taiwanese jazz singer-songwriter and flutist based in Amsterdam. Studying Jazz in the Conservatorium van Amsterdam, she met guitarist Davor Stehlik and together formed a lovely duo that brings new flavours to traditional jazz. The duo will promise you a charming time with vintage jazz standards, some sparks of Brazilian music and original tunes.

Share