Examenconcert Nationale Master Orkestdirectie

Thursday 25 April 2019, 20:15 - 22:30 hrs.

o.l.v. Leonard Kwon & Tom Goff
m.m.v. het Noord Nederlands Orkest

Op deze avond doen de studenten die in 2017 met het programma zijn begonnen hun eindexamen. Zij dirigeren het Noord Nederlands Orkest, dat met volle overtuiging meewerkt aan deze unieke opleiding voor de volgende generatie orkestdirigenten. U bent van harte welkom!

De Nationale Master Orkestdirectie is een samenwerking tussen het Koninklijk Conservatorium, het Conservatorium van Amsterdam, en de Nederlandse orkesten. Het doel van de opleiding is om jonge dirigenten op te leiden tot het hoge niveau dat vereist is om een professioneel symfonieorkest adequaat en artistiek verantwoord te kunnen leiden. De studenten krijgen binnen de opleiding de kans om als assistent-dirigent ervaring op te doen bij de Nederlandse orkesten. 

>> LOCATIE: De Oosterpoort Trompetsingel 27, Groningen <<

Toegang gratis, wel graag reserveren via www.nno.nu

 

 

Share