Concert

Friday 21 December 2018, 13:30 - 14:00 hrs.
Embassy of the Free Mind
Keizersgracht 123
1015 CJ Amsterdam

Joëlle Goercharn, lead-zang, piano; Loïse Campagna, contrabas, zang; Rachid Rejaibi, drums & percussie, zang

Joëlle Goercharn besloot na haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam naar New York te gaan om zich verder te verdiepen in songwriting. Met een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds studeerde zij aan The New School for Jazz and Contemporary Music. Na bijna een jaar in New York kwam ze terug met een koffer vol mooie liedjes, waarvan er vijf te horen zijn op haar debuut-ep Silhouette die onlangs is verschenen.
Samen met haar eclectische band neemt Joëlle de luisteraar mee in een aangename blend van dromerige popsongs waar haar Indiase roots doorheen klinken. Het leven in New York en de verhalen van haar Hindoestaanse grootmoeder zijn de inspiratie voor haar muziek. 

Een nieuwe serie in de Embassy of the Free Mind. Met ingang van april geven studenten van het Conservatorium van Amsterdam iedere derde vrijdag van de maand een concert in de Grote Sael van het Huis met de Hoofden, het huis van de Embassy of the Free Mind. Daarmee komt de muziek als het ware weer thuis: van 1909 tot 1931 was het Conservatorium van Amsterdam gevestigd in het Huis met de Hoofden. Een historische locatie voor de musici van vandaag!

toegang: € 10,- (entree museum, het concert zelf is gratis).
Gratis toegang met Museumkaart of Stadspas Amsterdam. 

Share