May Days

Het eindexamenfestival May Days laat in tien dagen zien waar de eindexamenkandidaten van de popafdeling vier jaar lang naartoe hebben gewerkt. De studenten geven de festivalavonden zelf vorm: ze programmeren een show met uitsluitend eigen werk en verzorgen de productie en publiciteit. De avonden spelen zich af op de gerenommeerde poppodia van Amsterdam. Een uitgelezen manier om de nieuwste popmuziek van eigen bodem te horen.

May Days 2018

7 mei - Getting There is Half the Fun

The Mauskovic Dance Band, Max Meser, San Dollar, Don Melody Club en Tje L.A.J. van studenten Lisa Ann Jonker, Donald Madjid en Mano Hollestelle

Een avond samengesteld door Donald Madjid, Mano Hollestelle en Lisa Ann Jonker. Deze muzikanten zijn actief in elkaars muziekkringen en kwamen hierdoor op het idee om hun krachten te bundelen. Hieruit ontstond een diverse line-up met o.a. Nederlandstalig, elektronische popmuziek en wereldmuziek.

ma 7 mei
20.00 uur Bitterzoet
Tickets en informatie

The Mauskovic Dance Band
The Mauskovic Dance Band is opgericht door multitalent Nic Mauskovic, die we o.a. kennen als de drummer van Jacco Gardner. In zijn vijfkoppige Dance Band combineert elementen van cumbia, Afro-Caribische ritmes en spacedisco, wat samen garant staat voor een sound die uniek, hypnotiserend en groovy is. Afgelopen jaar speelde The Mauskovic Dance Band o.a. op Down the Rabbit Hole, Wildeburg Festival, Into the Great Wide Open en Eurosonic Noorderslag. Op deze avond heb je als één van de eersten de kans om de debuut-EP 'Down in the Basement' live te horen, want die komt vlak voor deze zomer uit!

Max Meser
Als beste mondharmonicaspeler in de wijde omtrek van zijn geboortegrond aan de Costa Brava, lag het voor de hand om vooral blues te spelen, maar eenmaal in Amsterdam begon Max Meser vooral folksongs te schrijven toen hij een aantal jaar geleden hier naartoe verhuisde. In de uitvoering schuift het steeds meer op richting sixties pop. Tegelijkertijd sluit het naadloos aan bij tijdgenoten als Jake Bugg en Miles Kane. Zijn album 'Pictures' is de opvolger van debuut 'Change' uit 2016. De productie daarvan lag in handen van Andy Crofts van de Britse band The Moons, tevens bassist in de band van Paul Weller.

San Dollar
Als je niet beter zou weten zou je denken dan San Dollar afkomstig is uit Brooklyn, New York. Maar alle leden van deze Amsterdamse band studeren nog aan de popafdeling van het Amsterdams conservatorium. Door sterke supportslots voor Moss en Indian Askin en vlammende shows op Into the Great Wide Open en Grasnapolsky speelden ze zich reeds in de kijker. De vloeiende synths, West Coast-gitaarsound en de kraakheldere vocalen van Eva Wijnbergen zorgen voor een solide basis. De Afrikaanse tinten en de strakke ritmesecties van ex- Bombay-powerdrummer Lisa Ann Jonker maken het af. San Dollar slaat al een bescheiden homerun. En dat nog vóór een officiële release.

Don Melody Club
Na het toeren door Europa met de Engelstalige Mauskovic Dance Band in 2017, besloot Donald Madjid (1994) de overstap te maken naar Nederlandstalige teksten. Dit om de schoonheid en kracht van de moedertaal te herontdekken. Zijn ballads, waarbij hij zichzelf op piano begeleidde, behandelen onder andere algemene intermenselijke aangelegenheden zoals scheiding, dementering en verslaving. Deze liederen bracht hij met name in Amsterdam ten gehore. Hij realiseerde zich al snel dat de composities ook door een complete band gebracht konden worden. Samen met Mano Hollestelle (1995) werkte hij aan de arrangementen en in 2018 richtten zij de band Don Melody Club op. Ze hebben een gedeelde liefde voor de 70’s ballads van Serge Gainsbourg, John Lennon en Ramses Shaffy. De karakteristieke strijkerspartijen, die de jaren 70 typeerden, zijn vertaald naar synthesizer en mellotron; dit om een eigentijdse sound te bewerkstelligen. Naast onvervalste ballads speelt de vijfkoppige formatie ook ritmische uptempo arrangementen. Binnenkort gaat de band de studio in om een debut EP op te nemen.

The L.A.J
Combineer Indie/pop bass- en gitaar riffs met R&B beïnvloede drumbeats en zanglijnen, met toetsen die vervolgens alles bij elkaar blenden. Voeg daar een klein beetje Garage aan toe. Dit zijn elementen die je kunt verwachten bij het soloproject van Lisa Ann Jonker. The L.A. J.

8 mei - Tomorrow's Kids

Maida Rose, La Loye, Maktub, Sam solo en San Dollar & special guest van studenten Lieke Heusinkveld, Roos Meijer en Sam van Hoogstraten

Tomorrow’s Kids presenteert hét talent van morgen in Paradiso Noord. Een avond die varieert van melancholische pop tot onstuimige beats, van dromerige synths tot dansbare grooves. Deze zes acts nemen je overal mee naartoe. 

di 8 mei
19.00 uur Paradiso Noord
Tickets en informatie

9 mei - Zwemmen tegen de stroming in

August, Maple, Beachtenis en Jyothi van studenten Darek Mercks, Django Trienes en Eyal van der Reep

wo 9 mei
19.00 uur Cinetol
Tickets en informatie

August
August maakt rijke, melodieuze songs met een scherp randje. Speels, sophisticated & veelzijdig. Amerikaans, grootstedelijk, folkrock. Niet je kop uit te krijgen. 

Maple
Honden komen veelvuldig voor in de popmuziek. Het gaat van Walkin’ The Dog tot I Wanna Be Your Dog van Iggy tot I Wanna Eat Your Dog van de Amsterdamse band Maple. Daar wordt de hond als favoriete snack geserveerd. Heel bizar voor de westerse wereld, maar niet in Azië. Als popsong is het in elk geval een delicatesse. Maple brengt zijn muziek op smaak in het grensgebied tussen Britpop en powerpop

Beachtenis
Beachtenis is eigenzinnig, eigenwijs en eigenlijk helemaal geen Nederlands woord. Met zelfbedachte termen en nieuwe spreekwoorden vertelt Darek Mercks verhalen van vergeten mensen. Zijn teksten zijn zo cynisch dat je weer zin krijgt om te leven. Een zachte zalf van 80s Nederpop en Slacker Rock. Lekker flierefluiten, maar dan een Toontje Lager.

Jyothi
Donkere triphop met strijkers, elektronica en warme vocalen. Jyothi is een weerspiegeling in de woestijn. Het achtervolgt je als een nachtmerrie, of omhelst je als een droom.

14 mei - Tabee Kaassoufflé

Indian Askin, EUT, Grind Eastwood en Viagara Phalls van studenten Jim Geurts, Emiel de Nennie en Bart van der Elst

14 mei is de dag dat wij, Emiel, Jim en Bart, onze studies aan het conservatorium gaan afronden met een knallende avond! Indian Askin, EUT, Grind Eastwood en Viagara Phalls komen spelen. Nodig iedereen uit die je kent.. Mis het niet.. Na deze dag zeggen wij tabee!

ma 14 mei
19.30 uur Melkweg
Tickets en informatie

Indian Askin
Het Amsterdamse viertal, Indian Askin, maakt scherpe, gejaagde rock-n-roll, met psychedelische, soms exotische invloeden. Zelf noemen ze het ‘nu-punk’. "A genre of punk rock that has yet to actually appear on the scene". Hun muziek beukt als een zee van ethanol over de dijken van het Nederlandse muzieklandschap sinds hun debuut LP ‘Sea Of Ethanol’ uitkwam.

EUT
Knallende catchy postpop van Neerlands bodem. EUT staat niet voor Ethiopisch Ultramarijn Transport. Waar ze wel voor staan is lak aan compromissen en excuses voor volwassenen om het kind in zich volledig loos te laten gaan. EUT combineert een Zweeds talent voor melodie met een Duits gevoel voor ritme, Franse flair en Brits bravoure.

Grind Eastwood
Begonnen als losse slaapkamerdemo’s en hersenspinsels, is dit spiksplinternieuwe project rond Bart van der Elst inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band. Grind Eastwood creëert een dromerige soundtrack van catchy slackeranthems en harmonieuze rock-n-roll.

Viagara Phalls
Een supergroep word je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. Je hoeft maar één blik op het podium te werpen om te zien dat Viagara Phalls dit begrepen heeft. Enkele reacties van de bandleden:
'Moeilijk vet'
'Dit mag je niet missen'
'Echt sick. (…) Viagara Phalls [is] denk ik de hardste band van het jaar.'

15 mei - Get Busy

Project Bongo, Lakshmi, APA, Alaska Pollock en All The King's Daughters van studenten Rogier van Roosmalen, Olivier de Jong en Jens Huigen

Waar ontdek je de muzikanten van de toekomst? Bij de afstudeervoorstelling van het Conservatorium Amsterdam in Melkweg natuurlijk! Vijf zeer getalenteerde, zeer verschillende en zeer dansbare acts presenteren onder toeziend oog van het conservatorium hun kunsten. Dit is een gevalletje 'dat wil je niet missen'. 
Kom kijken naar: Project Bongo, Lakshmi, APA, Alaska Pollock en All the king's daughters.

di 15 mei
20.00 uur Melkweg
Tickets en informatie

Project Bongo
Elektronische beats, synths, rockende ritmesectie en catchy popsongs. Met een boel festivals, buitenlandse en binnenlandse tours op zak weet Project Bongo elke tent/kroeg/festival plat te spelen. Werkelijk elke song dans je mee en met de strakke live set zal je geen enkele seconde verveeld zijn. Project Bongo, dance your panties off!

Lakshmi
Zelf omschrijft singer-songwriter Laksmi haar muziek als dark electronic pop. De mix van poëtische teksten, donkere violen en heftige synths laten je denken aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Massive Attack en Warhaus. Haar debuutalbum kwam uit in maart 2017.

APA
APA is een melodieuze alternative pop/rock band. Songs die je beetpakken, meesleuren en weer loslaten. Door de diverse samenwerkingen heeft APA een eigen sausje gekregen. Met de rockende, toch groovende ritmesectie, stevige, toch melodieuze gitaren en meeslepende zang is APA een eigenzinnige band die je gezien/beluisterd moet hebben.

Alaska Pollock
Alaska Pollock is pop. Alaska Pollock is elektronica. Alaska Pollock is groove. Met deze ingrediënten creëert de Amsterdamse band rond muzikant/producer Jelte de Vries een excentrieke, meeslepende sound. Sinds Popronde 2017 overdondert de band menig stad met een next-level liveshow met imponerende soundscapes, ronkende bas-synths en als kers op de taart: een ingenieuze lichtshow met 3500 LEDs.

All The King's Daughters
ATKD is het nieuwe project van tweelingzussen Nina en Laura Philips. Voorheen vormden ze als duo All The King’s Daughters waarmee ze al toerden door Italië, te gast waren bij DWDD, Pauw en Koffietijd en showcases deden op Eurosonic en Noorderslag. De kenmerkende impressionistische popliedjes en harmonieuze zanglijnen gaan nu gepaard met een mix van elektronische en etnische invloeden. Versterkt door band (met muzikanten uit o.a. Jungle by Night, The Mysterons, Fata Boom en Echo Movis) is het geheel uiterst dansbaar geworden. ATKD is momenteel bezig met het maken van hun debuutalbum. Te verwachten: eind 2018.

16 mei - Don't Wake The Dreamer

San Dollar, The Visual, RHOU, Loui Lind, Awün, KEVYN en Hartsuiker van van studenten Timon Persoon, Louise Lindskov en Milan Hartsuiker

Deze avond in Paradiso Noord draagt de naam 'Don't Wake The Dreamer' en op het programma staan San Dollar, The Visual, RHOU, Loui Lind, Awün, KEVYN en Hartsuiker.

wo 16 mei
19.00 uur Paradiso Noord
Tickets en informatie

San Dollar
Het Amsterdamse San Dollar maakte in hun prille bestaan al heel wat kilometers. Ze deden voorprogramma's bij Moss en Indian Askin en speelden al een indrukwekkende show op Into The Great Wide Open. De vloeiende synths, West Coast-gitaargeluid en de kraakheldere vocalen van Eva Wijnbergen zorgen voor een solide basis. De Afrikaanse tinten en de strakke ritmesecties van ex-Bombay-powerdrummer Lisa Ann Jonker maken het af.

The Visual
The Visual is een Amsterdams duo opgericht door muzikanten Anna van Rij en Timon Persoon. Het duo vertolkt liedjes die net zo scherp berusten op sfeer en stilte als een fraaie melodie, waarbij de expressieve stem Van Rij het absolute aandachtspunt vormt. Op vloeibare wijze schakelt ze van warm naar kil; soms vol smacht en verleiding, anderzijds onderkoeld en somber. Zonder het experiment te schuwen maakt The Visual vastgeroeste ideeën over identiteit, geaardheid en menselijke relaties met de grond gelijk.

RHOU
RHOU zingt ironisch weemoedig over onstilbaar verlangen. In de Nederlandstalige droompop van Timon Persoon vormen mystieke synths en gelaagde ritmes een contrastrijk geheel.

Loui Lind
Loui Lind is een theatrale indierockband bestaande uit Louise Lindskov, Eszl De Vois, Ido Zilberman en Tom Ogilvie. De muziek behandelt donkere thema's en begeeft zich daar waar de grens tussen lelijk en mooi vervaagt.

Awün
Awün maakt avant-garde pop en bestaat uit zangeres Louise Lindskov en klankontwerper Rijk Kruijer. De muziek is gebaseerd op een onderzoek naar technologische innovatie en de invloed daarvan op de maatschappij en het individu.  

KEVYN
Wat is KEVYN en waarom heb je het nodig? KEVYN is je dagelijkse dosis puberale zwartgalligheid in twee minuten en tevens de stoerste rockband ooit.

Hartsuiker
Hartsuiker maakt snoeiharde gitaarmuziek zonder gitaren.

22 mei - The Real Deal

NYNDE, Dan August, Suikerbeat, Very Good Friends, STiCKFiGS van studenten Sam Spoorenberg, Olivier Lucas en Abel Tuinstra

Het moment is daar. Welkom bij de allerlaatste aflevering van THE REAL DEAL; de show waarin drie kandidaten strijden voor een felbegeerd popdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam. Finalisten Sam Spoorenberg, Olivier Lucas en Abel Tuinstra presenteren u vijf sensationele bands waarvan de kans groot is dat u ze nog nooit eerder zag. 
Wie trekt er aan het kortste eind en wie pakt de hoofdprijs? Wie eindigt als fake news en wie wordt THE REAL DEAL? 

di 22 mei
19.00 uur Sugarfactory
Tickets en informatie

NYNDE
Gevormd rond het koppel Nynde de Wit en Samuel Spoorenberg brengt de Haagse band NYNDE een geheel eigen mix van indierock, folk en americana. Zangeres Nynde is live een energieke frontvrouw en geeft de songs oprechte emotie waarmee ze menig luisteraar weet te raken. Haar frisse leadvocalen gecombineerd met fijne backings, catchy melodieën en surfy gitaarwerk zorgen voor een warm en harmonisch geheel. Omdat NYNDE zowel intiem akoestisch als krachtig met volledige band kan spelen, heeft elk optreden een dynamische en unieke sfeer.

Dan August
Dan August bestaat uit vijf jonge mannen die elkaar hebben ontmoet in Amsterdam. Ze maken frisse popmuziek met Americana-invloeden. Geïnspireerd door bands uit de jaren zeventig maakt Dan August opgewekte uptempo songs, meeslepende ballads, vocale harmonieën, catchy piano-en gitaarhooks, een ijzersterke ritmesectie en een scheurend Hammondorgel maakt een energieke dynamische show.

Suikerbeat
Simpel of doorklievend, kinderlijk of zwaarmoedig, de Nederlandse teksten van Suikerbeat spreken tot de verbeelding. De frontvrouw die ook de dragende beats verzorgt wordt op het podium ondersteund door twee synthspelende mannen met precies genoeg schijt. Brokkelende coupletten, pompende refreinen en een masterclass multitasken. Check de EP-nasmaak, check het live, check het!

Very Good Friends
Very Good Friends brengt extreem compacte drieminutenprog. Het is te snel, te hard en voorbij voordat je het weet. De melodieën zijn een aanslag op je zintuigen en de teksten een aanslag op je geweten. Om het allemaal wat verdraaglijker te maken, bestaat de band uit slechts drie mensen die prima weten wat ze doen. Meezingen is onmogelijk, maar toch blijft de muziek in je hoofd hangen alsof die altijd al bestond.

STiCKFiGS
STiCKFiGS is een powertrio bestaande uit Sam Spoorenberg (zang/gitaar) Eelco Lassche (bas) en Olivier Lucas (drums). De band vloeide voort uit de 4-koppige punkrockgroep Fexet waarin ze alledrie acht jaar lang actief waren. Na verschillende tours door Europa en meerdere releases achter de rug besloot de band voor onbepaalde te stoppen. Een jaar later begonnen de jongens, met frisse moed, een nieuwe naam en nieuwe songs, weer vanaf nul. Dit maal als punkrocktrio met het doel hun nieuwe muziek naar een hoger level te tillen. Hun nummers zijn hard, snel, luisteren goed weg maar zijn tegelijkertijd verrassend complex voor het genre waarin ze zich bevinden. Met een constant schommelende balans tussen toegankelijkheid en gekte creëert STiCKFiGS een zeer fris en vernieuwend geluid binnen de punkwereld waarmee ze vastberaden zijn, de wereld op z'n kop te zetten.

23 mei - Baroque & Roll

The Silverfaces, Dan August, Lee Johnson en Maida Rose van studenten Jesse Koch, Martin Scheppink en Javier den Leeuw

Baroque & Roll is een mini-festival en afstudeeravond in één. Ontdek de toekomst van het Nederlandsche muzieklandschap met namen als The Silverfaces, Dan August, Lee Johnson en Maida Rose belooft dit een stijlvolle avond met een ruig randje te worden. Deze avond zullen Jesse Koch, Martin Scheppink en Javièr den Leeuw een poging doen tot afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam.
tijd n.t.b. Melkweg 
toegang n.t.b.

wo 23 mei
19.00 uur Melkweg 
Tickets en informatie

The Silverfaces
Laat je teleporteren naar de jaren zeventig met de aanstekelijke bluesrock van The Silverfaces. Met opzwepende ritmesecties, een vleugje psychedelica en een knipoog naar Jack White maakte de jonge band een knallende start: het winnen van de Amsterdamse Popprijs. Amper een half jaar later speelde de band shows op Noorderslag, Paaspop, Lowlands én maakten ze een appearance in De Wereld Draait Door. Met een vlotte start, een tijdje stilte en een veelbelovende toekomst zijn The Silverfaces klaar voor om hun muziek de wijde wereld in te pompen.

Dan August
Dan August bestaat uit vijf jonge mannen die elkaar hebben ontmoet in Amsterdam. Ze maken frisse popmuziek met Americana-invloeden. Geïnspireerd door bands uit de jaren zeventig maakt Dan August opgewekte uptempo songs, meeslepende ballads, vocale harmonieën, catchy piano-en gitaarhooks, een ijzersterke ritmesectie en een scheurend Hammondorgel maakt een energieke dynamische show.

Lee Johnson
‘Donʼt you know him? This is Lee Johnson! A famous popstar from the Lowlandsʼ luidde de mythe op een terras in Parijs, een mythe die nagenoeg werkelijkheid is geworden. Met een uitstraling die je huidige liefde binnen 5 minuten tot je ex maakt en melodieën die dagen in je kop blijven spoken heb je geen andere keuze dan een trouwe volgeling te worden van ‘Lee Johnsonʼ Justin Bieber meets James Blake, oftewel elektronische popmuziek met een grauw randje. Dansend met je hoofd in de wolken zal je als discipel van ‘Lee Johnsonʼ de deur uitlopen!

Maida Rose
Droom weg bij de psychedelische dream pop van Maida Rose. Bereid je voor op poëtische lyrics, zwemmend door de ruimte in de vorm van melancholische melodieën. Na de show wandel je dromend naar huis, met de catchy melodieën van Maida Rose nog dansend door je hoofd.

30 mei - Enjoy the Ride

Dan August, The Luxury Trap en Van Dalen Ensemble van studenten Stijn van Dalen en Floris Bosma

Stijn van Dalen & Floris Bosma presenteren Enjoy the Ride. Op deze afstudeeravond sluiten Stijn en Floris met The Luxury Trap, Van Dalen Ensemble en hun gezamenlijke band Dan August een vierjarige periode aan het Conservatorium van Amsterdam af. Laat je het ene moment meevoeren door melancholische songs om even later dansend de zaal te doorkruisen of leun gewoon achterover en geniet van de rit!

wo 30 mei
19.00 uur Melkweg Amsterdam
Tickets en informatie

Dan August
Dan August bestaat uit vijf jonge mannen die elkaar hebben ontmoet in Amsterdam. Ze maken frisse popmuziek met Americana-invloeden. Geïnspireerd door bands uit de jaren zeventig maakt Dan August opgewekte uptempo songs, meeslepende ballads, vocale harmonieën, catchy piano-en gitaarhooks, een ijzersterke ritmesectie en een scheurend Hammondorgel maakt een energieke dynamische show.

The Luxury Trap
The Luxury Trap werd gevormd door Floris en Teun die elkaar ontmoetten in groep 6 van de basisschool. Ze maakten samen de CITO-toets, rookten samen hun eerste sigaret en ze speelden samen in hun eerste band. Door hun overeenkomende muzieksmaak schreven ze al een aantal eigen nummers, maar die werden nooit uitgewerkt met een band, tot nu! Terugkerende thema’s in hun songs zijn modern materialisme, hedo-ascetisme en de struggles van het volwassen worden.

Van Dalen Ensemble
Met vijf stemmen en een gitaar bezingen de mannen van het Van Dalen Ensemble popballads met folk- en country-invloeden. Gecomponeerd en gearrangeerd door Stijn van Dalen, uitgevoerd door Martin Scheppink, Xillin Macrooy, Wesley Fransen, Mees van Dalen en Stijn van Dalen. 

5 juni - Tête-à-Tête

Tête-à-Tête; een eclectisch festival over jezelf terugvinden buiten de hokjes. Spiegelend aan de maatschappij en het innerlijk, zetten Mick Langenberg, Mees Riechelman en Gaia Slotboom zich als nieuwe en oude gezichten neer in een gevarieerde muziekwereld.

di 5 juni
19.00 uur Pllek
Tickets en informatie

De Nachtdienst
Dit eigenzinnige Amsterdamse collectief brengt een opwindende cocktail van hiphop, jazz en soul en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische live-act. De Nachtdienst weet bij elke show enerverende energie los te maken terwijl ook de ruimte wordt opgezocht voor improvisatie en poëtische inflectie. Hun struikelbeats, Nederlandstalige teksten en ontwrichtende akkoorden maken dat niemand veilig is als het donker wordt.

BABS
Grenzen opzoeken, verleggen en boven alles; grenzen vervagen... Dat is de kracht van BABS. Deze frisse band zorgt voor creative vondsten met een blend van theatrale pop, eigenwijze jazz en groovy funk. En met succes, zo sleepte deze Limburgse band de Yamaha Talent Award in de wacht, en ook de publieksprijs tijdens de Maastricht Jazz Awards. Nadat ze een paar keer op de WDR (Duitsland) zijn vertoond maakt de band zich nu klaar voor een theatershow die 19 mei in première gaat. Deze wordt uitgevoerd tot eind 2018.
BABS roept associaties op met de wereld van nu, natuur, gedachten, gevoel en de communicatie tussen mensen. In de wereld van 24 uur actie, oneindig veel mogelijkheden, sociale media, gedragsregels en eisen zoekt de band haar eigen weg.

At/Mos
De nieuwe huidlaag van Gaia Slotboom*. Je kent haar misschien als activiste in The Great Communicators, een indieband die na een uiterst succesvolle Popronde door 3FM werd omarmd als Serious Talent. Maar vergeet de rockchick van toen. Als AT/MOS beweegt Gaia zich in een heel andere dimensie.
Dit project maakt genre- en grensoverschrijdende luistermuziek, elektronische klanktapijten met een beat en teksten over leven en overleven. Met behulp van sociale psychologie en waanbeelden probeert AT/MOS grip te krijgen en te leveren op absurdistische en hartverscheurende situaties.

*Want wat is een aarde zonder een atmosfeer?
Op 5 juni presenteert AT/MOS haar debuut EP 'Catch-22' 

MR. APECAGE
Deze vierkoppige band heeft zijn oorsprong gevonden in de concrete jungle Amsterdam. Onder het dak van het conservatorium is deze groep als schoolband begonnen. Ondertussen is dat uitgemond in een op zichzelf staande band vol cynische droogheid en natte chaotische gekte! Mr. ApeCage heeft een flinke dosis muzikale literatuur in elkaar ge- shaket tot één stijl, zijn eigen stijl. Zelf noemt de band het Headbob; muziek waarop je je hoofd kunt blijven ’bobben’. Groove oriented, dat is een ding wat zeker is! De groep is druk bezig met het maken van een heuse EP. Mr. ApeCage zal zijn allereerste EP tijdens Tête-à-Tête gaan releasen. Fresh from ze Presh!

MYCK
Opgegroeid met americana en indie, volwassen geworden dankzij hiphop. Catchy gitaarsongs met future beats die niet in een hokje te plaatsen zijn. Teksten geïnspireerd door de gebeurtenissen in het leven van een twintiger. Geraffineerde arrangementen met sounds die je om de oren vliegen gecombineerd tot een ijzersterke live-show. Dat is MYCK.

Locaties

Bitterzoet: Spuistraat 2HS, Amsterdam
Cinetol: Tolstraat 182, Amsterdam
Melkweg: Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Paradiso Noord/Tolhuistuin: Buiksloterweg 5C, Amsterdam
Pllek: tt. Neveritaweg 59, Amsterdam
Sugarfactory: Lijnbaansgracht 238, Amsterdam

Delen