Opening Cultureel Seizoen

Singer Laren
Oude Drift 1
1251 BS Laren

Joshua Schofield (sax), Davor Stehlik (gitaar), Jort Terwijn (contrabas), Tim Hennekes (drums)

U bent vanaf 19.00 uur welkom en kunt vanaf 19.15 uur in de villa onder het genot van een drankje genieten van een swingend ‘Keep an Eye jazzconcert’ met jong aanstormend jazztalent. Hier ziet u het Joshua Schofield Quartet, een sax kwartet. Joshua Schofield speelt sax, Davor Stehlik speelt gitaar, Jort Terwijn speelt de bas en Tim Hennekes drumt.

Vanaf 20.15 uur verzorgen we samen met het Brinkhuis, het Rosa Spier Huis en het Papageno Huis in Singer Laren een programma ter gelegenheid van het nieuwe theaterseizoen. Geniet van een afwisselend programma voor jong en oud met cabaret, klassieke muziek en toneel.

Het Josh Schofield sax kwartet treedt op in de villa. Zangeres Cora Burggraaf zal onder begeleiding van Hans Eijsackers op piano een deel van de voorstelling Dag Anna voor u spelen. Marcel Hensema, bekend van Hollands Hoop en Penoza, neemt u mee in zijn voorstelling Alles in de Hensen er wordt genoten van Duo Ebano: een nieuwe en eclectische kamermuziek groep, bestaande uit de Italiaanse klarinettist Marco Danesi en pianist Paolo Gorini. Verder maakt u kennis met stand-up comedian Arjan Kleton, die na afloop de heerlijkste cocktails achter de bar zal maken.

Van 22.15 uur tot 23.00 uur kunt u luisteren naar het vervolg van het Josh Schofield sax kwartet.

De voorstelling is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig kaartje. Kaarten worden verstrekt door de vier theaters.