NEMO Zomerdak

Nemo
Oosterdok 2
1011 VX Amsterda

Van 21 juni t/m 5 september 2019 is het dakplein van NEMO Science Museum dagelijks tot 21.00 uur open. Iedere donderdagavond is er live muziek op het dak met deze week studenten van het Conservatorium van Amsterdam! Geniet van de muziek, een hapje en een drankje en het prachtige uitzicht over Amsterdam in zomerse sferen met NEMO Zomerdak.

klik hier voor meer informatie

Nina Virant
Nina Virant is currently finishing Amsterdam Conservatory, jazz voice program. Moving between folk, traditional music from different cultures, jazz and progressive rock, she is exploring more and more the performative, theatrical and storytelling aspect of the sound and music, and seeks for it’s “perfect” blend. She is a lead vocal in an international, Amsterdam based, 12-piece progressive rock/punk project with live electronics, playing Tim Smith’s compositions, BarmyFiveSeven. Being a part of the Contemporary Movement Theatre group Scriccioli, as well based in Amsterdam, she is one of the actors and performers in a theatre show “Echoes”, a current performance, based on actors’ personal stories.