A Tribute to Jerry van Rooyen

vrijdag 10 mei 2019, 20:00 - 22:00 uur
Amsterdam Blue Note, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Conservatorium van Amsterdam & Jazz Orchestra of the Concertgebouw Big Band Academy
afsluitend concert feat. Humphrey Campbell (zang)
 

De Big Band Academy is een samenwerking tussen het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en het Conservatorium van Amsterdam. Bijzonder aan dit traject is het ‘meester-gezel’-model; de sectieleiders van het orkest coachen de studenten intensief tijdens de repetities voor een concert. Zo doen de studenten werkervaring op in een professioneel ensemble en bouwen ze een netwerk op. Daardoor sluit de opleiding nog nauwer aan op de beroepspraktijk. Op 10 mei geven de studenten met het JOC een slotconcert; het repertoire van deze editie is de muziek van Thelonious Monk.

Lokatie: Amsterdam Blue Note, Conservatorium van Amsterdam, Oosterdokskade 151

Delen