Lunchconcert Sweelinck Academie

woensdag 17 april 2019, 12:30 - 13:00 uur
Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

(Bijna) elke week in Het Concertgebouw: het Gratis Lunchconcert. Variërend van kamermuziek in de Kleine Zaal tot repetities van het Concertgebouworkest in de Grote Zaal. Let op: voor Lunchconcerten in de Kleine Zaal heeft u een gratis kaartje nodig.

Deze week: Studenten van de Sweelinck Academie van het Conservatorium van Amsterdam; Nationale opleiding voor Jong Toptalent 

Gratis Lunchconcert
Sinds jaar en dag vindt er wekelijks – met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus – om 12.30 uur in de Grote of Kleine Zaal van Het Concertgebouw een Gratis Lunchconcert plaats. Meestal op woensdagmiddag, soms vindt het Lunchconcert op de een andere dag plaats. De programma's van de Lunchconcerten worden steeds een week van tevoren bekendgemaakt op de website. Voor bezoekers wordt een minimumleeftijd van zes jaar geadviseerd.

Gratis kaarten
Voor dit Lunchconcert in de Kleine Zaal heeft u een toegangskaart nodig. Deze worden op de dag zelf vanaf 11.30 uur bij de ontvangstbalie uitgegeven (1 kaart per persoon). Zijn er geen kaarten meer beschikbaar dan weet u meteen dat de zaal al vol is. De deuren van de zaal gaan ongeveer dertig minuten voor aanvang van het concert open. De kaarten voor het Lunchconcert zijn ongeplaceerd.
Gevarieerd programma
De concerten variëren van openbare repetities van het Koninklijk Concertgebouworkest en concerten van conservatoriumensembles, tot kamermuziek door jong aanstormend talent. De programmering is zeer breed, en biedt voor ieder wat wils: klassieke en romantische muziek komen volop aan bod, maar u kunt ook kennismaken met hedendaags repertoire.

Delen