Expression of Art Award

zondag 31 maart 2019, 11:30 - 13:00 uur
Conservatorium Hotel
Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam

Forest Light
Marta Arpini - voice
Adrian Moncada - piano
Massimo Imperatore - guitar
Mauro Cottone - double bass
Giacomo Camilletti - drums 

Forest Light is led by singer and songwriter Marta Arpini. The quintet works on Marta’s original material, giving life to a special microcosm of deep enchantment. With a personal and unique research on sound and storytelling, Forest Light melts evocative atmosphere and powerful interplay. After one year of work, the group is willing to go one step further, and the opportunity to perform and record in such a special occasion would be the best way to help its growth and development. 

In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam organiseert het Conservatorium Hotel de komende maanden weer de Expression of Art Award. Vier bands van het Conservatorium van Amsterdam krijgen de kans om € 5000,- te winnen, te besteden aan hun verdere muzikale ontwikkeling.

Het Expression of Art Award-project bestaat uit een reeks van vijf concerten. De aftrap wordt op 27 januari gegeven door het Ian Cleaver Quartet (foto), gevolgd door het Stan van de Wetering Quartet op 24 februari, Forest Light op 31 maart en het Ben Fitzpatrick Quartet op 28 april. Tijdens de finale op 26 mei verkiest de jury, bestaande uit Edo Righini, adjunct-directeur en hoofd Jazz van het CvA; saxofonist Jasper Blom en gitarist Reinier Baas, een winnaar.

Alle concerten vinden plaats in de Symphony Room van het hotel en beginnen om 11.30 uur.

Delen