Stukafest 2019

woensdag 20 februari 2019, 19:30 - 23:30 uur

In samenwerking met Entrée organiseert Stukafest dit jaar een concert met studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Een zevenkoppig ensemble zal de mooiste filmmuziek spelen. In de intieme setting van een studentenkamer word je letterlijk en figuurlijk omver geblazen door het talent van de muzikanten! En alsof dat nog niet genoeg is ga je misschien ook nog wel met een leuke prijs naar huis… hoe je deze kunt winnen? Fris je filmmuziek kennis voor 20 februari op en kom samen met je vrienden naar het klassieke filmconcert!

At Stukafest, student rooms will be transformed into theaters where music, dance, stand-up comedy, poetry, literature and theater blooms. Come with all your friends to the Entrée pub quiz at Stukafest and show that you know the most about British TV series. The music will be played live by a seven-piece ensemble, consisting of students from the Conservatorium van Amsterdam. As with any pub quiz, the winner will go home with a fantastic prize.

Tickets: shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-amsterdam-2019 

Website: stukafest.nl/amsterdam/

Facebook: www.facebook.com/stukafest.amsterdam/

Instagram: www.instagram.com/stukafestamsterdam/

 

Delen