Zomer op het Dak

donderdag 12 juli 2018, 17:30 - 21:00 uur
Nemo
Oosterdok 2
1011 VX Amsterda

Héctor Floría + Maripepa Contreras & Rogério Bicudo + Laurie Carpenter Quartet
Studenten van de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam

The Family Project van Héctor Floría is een eerbetoon aan zijn muzikale familie, waarbij elke compositie is opgedragen aan één van hen. Deze avond bestaat het jazz trio uit Héctor Floría (tenor sax), Giuseppe Campisi (bas), Lluís Naval (drums). 

Voor het ongewone duo Maripepa Contreras & Rogério Bicudo, hobo en gitaar, speelt improvisatie een grote rol. Via Braziliaanse liedjes, jazzmuziek en choro-muziek kunnen we genieten van het warme geluid van de hobo, de rijke harmonieën van de gitaar en de groove die ze creëren tijdens hun samenspel. 

Laurie Carpenter Quartet brengt een groep dynamische muzikanten samen onder leiding van de Britse trompettist Laurie Carpenter. 

Delen