POLYCOM Live Video Conference Masterclass - Liviu Prunaru

donderdag 17 mei 2018, 11:45 - 13:45 uur
Sweelinckzaal, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Masterclass viool Liviu Prunaru


Duizenden kilometers van elkaar verwijderd een toch een interactieve masterclass volgen alsof je in dezelfde ruimte zit; Het kan nu bij het Conservatorium van Amsterdam, in samenwerking met de Royal Danish Academy of Music. 

Eerder in deze serie gingen Phil Markowitz, Yaniv Nachum en Gretchen Parlatto hen al voor. Met dank aan het CvA Online team, Yaniv Nachum, Arjan Arwert, Anna-Maria Nitschke, ICT Department AHK, MK2 en alle studenten die meedoen.

------------------ 

Thousands of miles apart and still feel like you are in the same room, following a masterclass from your favorite musician(s). CvA Online and the Royal Danish Academy of Music introduce a groundbreaking way of interactive teaching: Live Video Conference Masterclasses. 

This series already featured Phil Markowitz, Yaniv Nachum and Gretchen Parlato. With special thanks to the CvA Online team, Yaniv Nachum, Arjan Arwert, Anna-Maria Nitschke, ICT Department AHK, MK2 and all the students interacting during these special sessions.

Delen