Master Research Symposium 2018

dinsdag 13 maart 2018, 09:00 - 18:00 uur
Conservatorium van Amsterdam

In de masteropleiding werken studenten aan een onderzoek waarin ze een onderwerp dat verband houdt met hun hoofdvak grondig uitdiepen. Tijdens het Master Research Symposium presenteren ze de resultaten van hun onderzoeksprojecten, in de vorm van een lecture-recital workshop of scriptie-presentatie. Velen treden daarbij op met een ensemble of band. Een week vol met de meest uiteenlopende onderwerpen, met muziek!

Een greep uit de onderwerpen:
* Luiza Dedisin (zang en piano) - The beginner opera coach: Thoughts, skills, and tools
* Josep Gárces Pellicer (Live electronics) - Live Loop: A live electronic setup for professional musicians.
* Kate Honey (compositie) - 'For me, it all comes down to listening': The role of new music in climate change activism.'

Download het programma

Toegang gratis