POPTV #13

maandag 19 februari 2018, 20:00 - 23:00 uur
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Masterstudenten pop van het Conservatorium van Amsterdam gaan 3 keer per jaar in gesprek met het werkveld aan de hand van actuele thema’s en presenteren ze hun muziek of dat van innovatieve projecten van de opleiding. De interactieve setting, de interviews en het actief deelnemen aan de redactie levert waardevolle inzichten en toegang tot een nieuw netwerk op. Er wordt onder meer samengewerkt met MOJO, Universal, DOX, Friendly Fire, Lowlands, Buma, Popronde, de Grote Prijs, Stichting Grap, nationale en internationale podia.

Deze editie: Big in Japan

Hoe bouw je een succesvolle carrière als muzikant? Voor deze editie van PopTV gaan we om de tafel zitten met mensen die het wél gelukt is. Onze gasten vertellen over hun baan als hitjesschrijver, reclamecomponist, podiumbestormer, sessiecat of een combinatie daarvan. Misschien kan jij het ook wel...

Delen