Lunchconcert Klassiek CvA Brass

donderdag 6 december 2018, 12:30 - 13:30 uur
Muziekgebouw aan 't IJ
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

CvA Brass o.l.v Jasper de Waal

Bezetting: 6 trompetten, 4 hoorns, 3 trombones, 1 euphonium. 2 bastuba’s en 3 slagwerk

Programma:
Sergej Prokofjev Suite uit Luitenant Kye op. 60 (arrangement Saskia Apon)
Sergej Prokofjev Suite uit Romeo & Julia op. 64 (arrangement Saskia Apon)

Het Conservatorium van Amsterdam staat bekend om zijn grote orkestprojecten die ieder schooljaar georganiseerd worden. Ook is er iedere week een orkestklas waarin het gangbare symfonische werk wordt ingestudeerd als ervaring voor de studenten. 

Toch mist er voor de koperafdeling altijd iets in deze projecten. Trompetten, trombones, tuba en slagwerk worden in de gangbare orkestprojecten niet altijd voor de volle 100% benut. En daarom bestaat CvA Brass! Hierin wordt getracht om met bekend en minder bekend repertoire voor koperensemble met slagwerk de studenten voor de volle 100% uit te dagen.

 

 

Delen